Væk fra storby… og nu ud i Amerika… Forlod Washington D.C. og kørte lidt gennem Maryland hvor vi kom gennem Great Falls et område med mega store huse og lækkert grønt område og fandt efter 1 times kørsel Helles højdepunkt på turen.

Leesburg Premium Outlet hvor vi tilbragte 6 timer i 12-15 butikker (jeg gav op ved 6 butikker)… Der røg lidt poser med hjem og Helle tog både den grønne point trøje og den gule førertrøje i brugte USD… Mikkel og jeg deler bjergtrøjen for at have ‘besteget bjerget’ og kommet igennem så mange butikker uden at udgå (men ikke uden frustrationer, svedeture og brok)

45 minutters kørsel, primært på Highway 7 i Virginia, fra Outlet tjekkede vi ind på kæden Travelodge til en billig overnatning. En tur i poolen som var ganske glimrende da vi først var kommet forbi 5 homeboyz der stod ved deres Van og grillede og drak pilsnere (godt Helle ikke var med så havde hun dømt området som tvivlsomt…) – de hilste nu pænt på os!

Til gengæld pakkede hun ud fik overblik over dagens høst. Så den obligatoriske tur i Walmart og proviantere lidt til de næste dage og bare lige nyde det kæmpe supermarkeds udvalg. Der skulle også lige tankes bil til 4,25 pr liter…

Nu hedder det steaks og burger på IHOP lige overfor hotellet

Reklamer