Vi forlod hotellet ved 9-tiden da vi skulle være på greyhound stationen cirka 45 minutter før for at “checke” vores kufferter ind. Det viste sig at være unødvendigt, da man bare gik ind til bussen med kufferten. Men ellers fungerede alt super nemt, og en dejlig fin bus fragtede os meget billigt fra New York til Philadelphia. Det kan helt klart anbefales at tage en greyhound hvis man skal en tur fra New York til Philadelphia.

Ved middagstid landede vi i Philadelphia og tog chancen og fandt frem til hotellet som lå 5 minutters gang fra greyhound stationen, for at prøve at checke ind. Vi var heldige at det kunne vi sagtens, og vi fik vores værelse med det samme. Der var bare lige det “problem” at der kun var 1 stor seng og ingen sovesofa til vores unge teenager. Vi fik byttet værelset uden problemer.

Vi gik en tur i Reading Terminal Market, som lå lige overfor hotellet for at snuse lidt rundt og faktisk også finde noget frokost. Vi kunne dog ikke komme til enighed om hvad det skulle være (mest på grund af en besværlig teenager), så vi endte på Down Home Diner og bestilte Philly Cheese Steaks, som var alt for store at komme igennem…

Vi gik tilbage til hotellet og fik en tur i poolen, og fik slappet af nogle timer inden vi om aftenen ville kigge lidt på byen. Desværre blev det regnvejr, så vi droppede lange gå ture, og gik i stedet på Hard Rock, som lå 2 minutter fra hotellet, og fik os en god aftensmad, og fik lavet det “sædvanlige” Hard Rock “tjek”. Lidt billeder blev det også til.

Derefter gik vi på værelset og slappede af og gjorde klar til 4th of July…

 

 

 

 

 

Reklamer