Endnu en motherf….. varm dag i NYC, men fed dag!

Det blev til 7 timer på cyklen som vi hentede ved den sydlige ende af Central Park kl. 9 om morgenen. Vi startede med at cykle nordpå i Central Park, hvor vi gjorde et par stop. Blandt andet ved Jackie Kennedy Reservoir, hvor vi fik lidt gode billeder af den blå sø med spejlinger af lidt højhuse. Vi fortsatte helt nordpå i Central Park, hvor vi derefter cyklede mod Harlem. Der var heldigvis god plads til at cykle, og det er intet problem at cykle i New York så længe man tænker sig om, og mange steder er der deciderede cykelbaner. Vi nåede 125th gade, som er hovedgaden i Harlem. Vi trak igennem gaden, noget som var umuligt for blot nogle år tilbage, hvor man ikke skulle nærme sig Harlem, hvis man var hvid. Vi blev kun antastet af en enkelt s… som ville sælge mig en CD. Han var lidt svær at slippe af med, og det eneste jeg ville var bare at have et billede af Apollo Theatre.

Vi trak mod Hudson River, hvor der er en cykelsti, hele vejen ned til spidsen af Downtown Manhattan. Det går ned ad bakke det meste af vejen, så det var nemt at cykle den rute. Vi stoppede dog ved 10 gade, og kørte ind i nogle små gader, hvor vi fandt en pizza til frokost. Vi cyklede videre op mod Meatpacking District, men Helle blev nervøs for trafikken, selvom vi nu nok godt kunne have fortsat længere op i gaderne mod Central Park. Vi trak ud mod Hudson River og kørte samme vej op mod Central Park.

Vi tog så området ved Strawberry Fields i Central Park, og hørte lidt John Lennon ved Imagine stenene. Vi kørte ind til Bethesda Fountain og så det, og så var det ellers tilbage mod cykel udlejningen. Vi gik tilbage til hotellet og slappede lidt af inden vi om aftenen havde lagt planer om en Big Bus tur. Den tog vi så efter lidt ventetid, og det var faktisk en overraskende god tur, og fedt at køre over Manhattan Bridge i aftenlys og se over mod Brooklyn Bridge og Manhattan Skyline, og så tilbage over Brooklyn Bridge.

Efter busturen gik vi til Top of the Rock for at få aften viewet ud over New York. Der var cirka en times ventetid, så den slog vi ihjel ved at gå en tur på McDonalds og få lidt tiltrængt aftensmad og noget at drikke.

Turen op I Top of the Rock blev gennemført, og det var en fed oplevelse at se lyset ud over New York, og især Empire State Building er jo også bare imponerende i aftenlys. Ved midnatstid var vi tilbage på hotellet, og det var efterhånden tid til den sidste nattesøvn på et godt Manhattan hotel.

Reklamer