Det blev en hård og mega varm dag på “kontoret” i New Yorks gader

Vi vågnede som altid tidligt og Helle og jeg nuppede morgenmad kl 6, og det viste sig at være en ganske glimrende buffet, som var med i den ganske udmærkede pris jeg havde fået på det ret gode og meget fint beliggende Embassy Suites. Vi tog lidt morgenmad med til Mikkel, som fik den på sengen (forkælede teenager…)

Vi lagde ud med at gå de cirka 10 minutter fra hotellet hen til Empire State Building så vi kunne være der når de åbnede. Det var en god taktik, for der var nærmest ingen kø, og vejret var strålende solskin. Vi kom hurtigt igennem sikkerhedskontrol og op i elevatoren, og man må sige at det bare er en fed udsigt med blå himmel og floderne til hver sin side, og Frihedsgudinden langt ude i horisonten. Helle skulle finde et toilet og vi besluttede at gå tilbage til hotellet og få lidt kaffe og en kage, og Mikkel lidt morgenmad.

Vi tog herefter undergrunden over til Brooklyn, hvor vi gik gennem nogle af Brooklyns hyggelige gader, og besøgte også lige et lille supermarked og fik købt lidt vand. Videre ned mod Brooklyn Heights hvor der er den fedeste udsigt over til Manhattan Skyline og Brooklyn Bridge. Det er virkelig den korte tur værd at tage derover med undergrunden, eller gå over broen. Det gjorde vi så i den anden retning mod Manhattan, og det er bare et imponerende bygningsværk. Da vi nærmede os Manhattan begyndte det at vælte med mennesker ud på broen, hvilket viste sig at være den forreste del af en demonstration mod Trump og hans indvandrings politik. Da vi kom helt over stod der nok omkring 100.000 mennesker og ventede på at komme over broen, så vi var heldige at vi nåede over inden broen blev “invaderet”.

Vi fortsatte over til området ved World Trade Center, hvor vi selvfølgelig så 9/11 Memorial Pool og One World Trade Center, og i det hele taget bare området omkring. Turen gik derefter til en Starbucks hvor vi lige fik lidt kaffe og lidt afslapning i benene inden turen gik mod Wall Street og Financial District.

Vi vendte snuden mod hotellet, hvor vi gik hele vejen hjem på kryds og tværs gennem Soho, Noho, 5th Avenue og sluttede af på sindsyge Times Square hvor man på grund af menneske mængden ikke gider være ret længe ad gangen…

 

Reklamer