Så lykkedes det endelig at sove til længere end 6.00 så nu håber vi jetlaget er ovre…

Vi startede tidligt ud i Arches National Park så vi kunne komme ud og hike inden temperaturen kom op omkring de 40 grader.

Vi kørte ind i parken kl. 8.30 og der var ingen kø for at komme ind. Parken er inddelt i 3 sektioner og da vi havde set Delicate Arch i går valgte vi at starte ud i området Devils Garden da det også var her dagens længste gåtur ville være.

Turen ind til området er ganske smuk og det er der mange der har fundet ud af for allerede kl. 9.15 var parkeringspladsen ved Devils Garden godt fyldt op. Vi pakkede rygsækken med kolde vand fra vores køleboks da turen ud til Landscape Arch er 1.3 km lang og vi skulle også ud på et par side stier så det ville blive over 4 km gåtur i 30-35 graders varme.

Varmen var heldigvis ikke så slem og det meste af turen var flad så vi kom rimeligt hurtigt til Landscape Arch. Et utroligt flot syn og hele gåturen værd. Da vi stadig havde friske ben gik vi lidt længere opad på et rigtigt kuperet stykke hvor vi fik nogle flotte udsigter tilbage over det stykke sti vi kom fra.

Turen gik herefter nedad igen og på vejen tilbage gik vi ud på nogle side stier som bød på Tunnel Arch som ikke var ret stor og så Pine Tree Arch som var flot da der var god udsigt ud til en masse andre klipper bag den. Pine Tree Arch er også ret stor.

Vi gik tilbage til bilen og gå turen havde blot taget 1.5 time så der var stadig masser af tid til rådighed. Vi kørte ud mod Sand Dune Arch hvor vi også gik en tur ind igennem. Det var en noget anden oplevelse da vi gik ind i gennem nogle høje smalle kløfter for at se Archen.

Vi kørte videre tilbage til Windows sektion som har den største koncentration af klipper med huller i parken. Her skulle vi gå op til Double Arch. En kort gåtur på 400 meter hver vej hvor man også bliver belønnet med det smukkeste syn når man kommer helt op. Vi kørte vejen ud af parken for anden dag i træk og det var ligeså imponerende som i går. En helt fantastisk park hvor 4 timer er meget passende i denne varme. Og vi synes vi fik set en masse på de 6-7 timer vi brugte derinde.

Frokosten blev indtaget på Wendys som faktisk laver ganske glimrende burgere af en fastfood kæde at være.

Tilbage på hotellet var det bare hurtigt i badetøjet og ned til poolen som vi nærmest havde for os selv i 3.5 time så det er skønt med ferie med store naturoplevelser og alligevel god tid til afslapning…

Om aftenen blev det så til en tur i et bowlingcenter lidt uden for Moab centrum. Vi kom ind i helt tomt bowlingcenter hvor der stod en cowboy oppe ved disken og så temmelig bister ud, som om han tænkte; Hvad fanden laver i dumme turister her…

Nå men anyway vi gik i gang med at finde sko størrelser og vi står og snakker dansk hvorefter cowboyen pludselig tørt siger; Hvad sko størrelse bruger du i Danmark. Vi blev helt paf…
Men vi hørte så dansk igen og cowboyen som hed Kjeld Erik var flyttet fra Herning som 8 årig var lige så hjertevarm som andre amerikanere.
Vi snakkede lidt om Danmark og andet og han spørger hvor længe vi skal være i Moab hvorefter han smider en brochure for Hole in the rock, som vi besøgte i går, på bordet og spurgte om vi havde vi været der.

Vi svarede at det havde vi været i går hvorefter han fortæller at det simpelthen er ham der ejede det…Så blev vi endnu mere mundlamme og det forklarede så skiltet med distancen til Herning og Albani pilsner skiltet… Som Kjeld Erik sagde synes han det var godt det blev på danske hænder

Så en tur i et bowlingcenter i den amerikanske udørk kan altså være en kuriøs oplevelse…

Reklamer