Jetlaget driller stadig og vi blev sat lidt tilbage og nu var det 4.45 Helle slog øjnene op.

Vi havde en kort køredag foran os og dagen var ikke helt ‘skemalagt’ så vi ville se hvor lang tid vi ville bruge på at køre de 120 km på Highway 191 til Moab hvor vi skal overnatte de næste 3 dage.

Highway 191 er ikke en Scenic Highway men nu stadig ret flot. Vi gjorde et kort stop ved Church Rock som troner op lige ved vejkanten. Vi gjorde også et kort stop ved Wilsons Arch som er den nemmest tilgængelige Arch i Utah.

Næste stop blev ved et lille museum. Hole in the rock som faktisk er bygget af en dansker. Det tog ham og hans kone 20 år at bygge deres bolig inde i en klippevæg. Vi tog en kort guidet tur derinde og det var meget imponerende hvordan det har kunnet lade sig gøre. Man måtte ikke tage billeder derinde. Så ingen billeder af det.

Vi landede i Moab ved 10.30 tiden og besluttede at køre ind i Arches National Park som det var planlagt at vi skulle ind og hike i. Så vi kørte til Visitor Centret og tog en snak med dem om hvad tid vi havde til rådighed i dag og i morgen. Vi besluttede at bruge et par timer i Parken i dag da temperaturen nærmede sig 40 grader og inden længe ville middagssolen banke løs. Vi besluttede at køre de 30 minutter til Delicate Arch view point. Her kunne vi se Utahs mest profilerede Arch fra pæn afstand. Vi skulle blot gå 800 meter frem og tilbage. Vi tog de obligatoriske billeder og kørte ud af parken igen for at få frokost på Dennys Diner.
Vi glæder os til at komme ind til nogle rigtige gå stier i morgen og virkelig få oplevet parken.

Efter frokosten tjekkede vi ind på hotellet kl. 13.30 hvor vi var heldige at kunne tjekke ind 1,5 time før. Det gav os tid til 3 timers afslapning ved poolen i det varme vejr. Og her kunne vi også tænke over aftenens plan om en aften hike til Corona Arch. Først skulle vi dog have fyldt depoterne op og det blev på en autentisk diner som Helle havde fået kig på. Det var super gode burgere vi fik hældt i os. Lavet som burgere skal laves uden nogen dikkedarer.

Her tog vi også den endelige beslutning om tage en 20 minutters køretur ud af Scenic Highway 279 til en Trail der førte til Bowtie Arch og Corona Arch. Selvom solen var ved at gå ned var det stadig varmt men det blev en helt fantastisk gåtur gennem smuk natur ud til de 2 Arches hvor Corona Arch står som et helt utroligt scenarie in the middle of nowhere. Gå turen tog kun lidt over en time og det var altså mere end hele den lidt hårde tur op til Corona Arch værd. Da vi vendte tilbage til bilen var solen gået ned bag bjergene hvilket skabte et flot lys med Colorado River i forgrunden og bjerge i baggrunden. Det var så endnu en dag i fantastiske Utah…vi glæder os til et par stykker mere de næste dage…

Reklamer