Dag 1 i Fabolous Las Vegas startede røv tidligt…

Vi var alle vågne ved 3 tiden, så der var længe til morgenmad…som åbnede kl. 6
Klokken 7 indtog vi hotellets morgenmads buffet som er ganske glimrende med et ganske fornuftigt udvalg, og en kok på en kogeø hvor der blev lavet omeletter med mere. Helle, Mads og Mikkel prøvede blandt andet tacos og Helle tog da også en is til dessert.
Derefter stod den på Outlet tur hvor vi var der til åbning kl. 9. Vi kørte til Premium Outlet North, som vi også besøgte i 2014, og det var også det der lå tættets på hotellet. Cirka 10 minutters kørsel. Vi startede blidt ud i Ralph Lauren hvor kun Helle fik kortet frem. Dernæst ribbede vi en Tommy Hilfiger som havde mega gode rabatter, og der kom vi alle på banen så det blev en megalang kvittering, men også fantastisk meget for pengene.
Så gik det ellers slag i slag og alle var vist tilfredse da vi ved 14 tiden indtog frokost i Outlettets spisested. Derefter var det tid til den obligatoriske tur i en Walmart for at købe lidt proviant til de næste dage og en flamingo boks til drikkevarer. Der blev indkøbt masser af vand i 24 pk., øl, colaer og mega store chipsposer.
Vel hjemme på hotellet smuttede Mikkel og Morten en tur i poolen. Det var tiltrængt og selvfølgelig kom vi i snak med en ensom gut fra Californien om de danske skatter, gratis uddannelse og det kolde vejr og meget andet. Godt Helle ikke var med.
Omkring ved 18 tiden var vi alle dejst om og det blev kun afbrudt af lidt halløj med kufferten som stadig ikke var dukket op ved 20.30 tiden men heldigvis kom der en SMS klokken 22 at nu var den der. Også en 3-4 afbrydelser i søvnen fra værelset ved siden af hvor en ganske viril ung mand må have spist en del viagra piller….
Klokken lidt over 2 er vi 3 mand vågne….

Reklamer