Planlagt lang køredag med et par afstikkere undervejs. Kørte fra hotellet 8.45 i Page mod Nevada. Undervejs tog vi en afstikker op ad Scenic Vermillion Cliffs Highway for at se Navaja Bridge. Den ligger ved Marble Canyon og man kan gå hele vejen over den da biltrafikken kører på en bro lige ved siden af. Broen er bygget i 1929 og var på byggetidspunktet verdens højest beliggende stålbro.

Derefter gik det videre nedad Scenic Highway 89 gennem Coconino området som er fyldt med sjove sandsten. Herefter tog vi en afstikker ind ad Scenic Highway 64 som fører ind til Grand Canyon National Park. Så det var faktisk den vej vi kom fra i 2014 da vi kørte fra Grand Canyon National Park til Bryce Canyon National Park.

Vi nåede skiltet til indgangen og nåede til tårnet ved Desert View som vi var oppe i i 2014. Det sprang vi over denne gang da vi kun ville tage 1 enkelt Overlook denne gang når vi nu var så tæt på parken. Det blev Lipan Point og det giver stadig et lille sug i maven over hvor storslået det er. Ikke superflot men bare stort stort stort.

Vi kørte videre gennem parken og så lidt views fra bilen. Da vi var nået syd for byen Tusyan var vi blevet sultne. Vi opdagede en Freds Diner som hører til noget Fred Flintstone Camping og museum. Maden kom hurtigt og burgerne var fine men Mikkel var uheldig med sin kylling som var kold indeni så han måtte have en ny. Helle var ‘uheldig’ da hun eksperimenterede med en chili hotdog som hun ikke brød sig om.

Derefter var det videre indtil vi ramte Interstate 40 vestgående. Her blev det til et par timers kørsel indtil vi ramte spillebyen Laughlin i Nevada i 47 graders varme. Her tager vi nogle dages afslapnings ved poolen og har lidt andre småting på programmet.

I morgen sætter jeg næste års feriebudget på grøn i kasinoet…

Reklamer