Der var ikke de store vilde planer for vores sidste dag her i Page og det gav os mulighed for at dedikere formiddagen til den parade der ville være i byen pga 4th of july. Så klokken 9.30 kørte vi de få km til downtown Page og stillede os på et gadehjørne hvor andre folk allerede var stimlet sammen.

Præcis klokken 10 startede paraden med brandbiler, politibiler, gamle biler, Harleyer, både og en masse andet. Der var masser af sirener og der var et væld af mennesker på gaden. Det var sjovt at se de lokale fejre uafhængighedsdag og sjovt at se alle de glade børn der rendte og fangede slik som blev kastet ud fra diverse køretøjer.

Ved 11 tiden kørte vi så mod Glen Canyon Dam hvor vi ville tage en guidet på dæmningen. På vejen derhen kørte vi dog først lige ned til Glen Canyon Dam Overlook og fik et fint view mod dæmningen og Colorado River. Da vi kom til Visitor Centret ved Glen Canyon Dam bestilte vi en tid til turen. Der var 1 lille time til den næste tur gik så vi slog tiden lidt ihjel ved at gå frem og tilbage over Glen Canyon Bridge.

Kl. 12.55 (5 minutter før tid – unægtelig noget af en kontrast til gårsdagens indianer cirkus), startede turen.

Helle kunne endelig komme på en tur hvor hun ikke skulle være bange for slanger og andet kryb. I øvrigt var der en del bevæbnede vagter på turen rundt og vi blev også sikkerheds tjekket inden vi kom ind. Det var en interessant tur rundt på USAs næststørste dæmning og vi fik nogle imponerende syn fra dæmningen og så nogle ret vilde generatorer blandt andet. Dæmningen laver strøm til 2 millioner mennesker…

Efter rundturen blev frokosten indtaget på Pizza Hut og der blev IKKE spist op selvom vi kun bestilte 2 pizzaer. Efter frokosten var det hurtigt tilbage på hotellet hvor det blev til 3-4 timers afslapning ved poolen og på værelset.

Så kunne jeg ikke sidde stille længere og agtede at finde en solnedgang… Det blev ved Horseshoe Bend som ligger 5 minutters kørsel fra vores hotel og som vi jo besøgte den anden dag da vi ankom til Page. Men den var et genbesøg værd og solnedgangen var også smuk her.

Så gik det ellers tilbage mod hotellet hvor vi lige nappede lidt Burger King drive thru burgere med hjem som vi kunne spise på værelset da vi skulle være klar til at se fyrværkeri klokken 21 fra hotellets parkeringsplads. Det blev et 20 minutter langt og ganske flot fyrværkeri

I morgen går turen mod Nevada til endnu mere afslapning på et Casino Resort.

Reklamer