Det var en rejse med småudfordringer.

Vi blev lidt forsinket ud af København så vi havde lidt småtravlt med skiftet i Heathrow men nåede ind i flyet til tiden som så endte med at være 45 minutter forsinket. Vi blev dog “beroliget” i flyet undervejs, da de sagde at alle passagerer der skulle videre med Connecting Flights nok skulle nå det. Det meste af forsinkelsen blev dog hentet undervejs så kun 15 minutters forsinkelse ved ankomst til Vegas.
Det tog så lidt tid at komme gennem immigration da Mads blev væk da vi kom ud af flyet, da vi kom 2 forskellige veje ud – så vi røg bagerst i køen. Helle nåede at blive nervøs de 2 minutter han var væk og ringede straks til ham… han er jo kun 17 år, og kan hverken engelsk eller bruge sin sunde fornuft… he he
Så var det afgang mod bagage båndet hvor den ene kuffert så mangler, hvor der kun kører et par kufferter rundt, den ene er vores blomstrede kuffert som er nem at genkende. Den anden var der ikke, men heldigvis står der 1 medarbejder som på under 1 minut siger at vores ikke er kommet med, så vi skal henvende os ude ved British Airways skranken. Det gør vi så, og det går tjept, og vi bliver kompenseret med hele 40 pund, og får at vide at kufferten vil blive leveret på hotellet dagen efter.
Så til biludlejning hvor der ikke var kø. Til gengæld var det godt vi lige tjekkede kvittering inden vi forlod biludlejning. Vi er igennem den sædvanlige procedure med spørgsmål om forsikringer, hvor jeg siger NEJ til alt. Jeg swiper mit kreditkort igennem for at de kan registrere for depositum. Pludselig siger biludlejeren at jeg lige skal swipe det igennem igen, og jeg tror at det er fordi at det ikke er blevet registreret ordentligt første gang, og tænker ikke videre over det.

Vi forlader biludlejningen, men tjekker heldigvis lige kvitteringen en ekstra gang, inden vi henter bilen i parkeringskælderen. Her opdager vi at biludlejeren lige havde tegnet en ekstra forsikring til 286 dollars som vi havde sagt nej til. Så tilbage og annullere hos banditten.
Vi henter bilen i parkeringskælderen, og der er desværre ikke meget at vælge imellem i den klasse vi skal afhente (SUV Midsize). Vi kunne vælge mellem Nissan Roque eller Toyota Rav 4. Vi prøver med Nissan denne gang, da vi havde prøvet Toyota Rav 4 i Florida.

Vi sætter GPS til og kører de 10 minutter til Palace Station Hotel, hvor vi skal overnatte de 2 første dage. Vi skal ikke bruge meget tid på hotellet da vi ankommer sent i dag, og hele dagen i morgen skal bruges i outlet og en tur i Walmart og købe køleboks, vand, cola, øl og chips til de kommende dage. Og vi vil forlade hotellet tidligt når vi kører mod Valley of fire og Springdale lige uden for Zion National Park.

Vi tjekker hurtigt ind, og smider kufferten på værelset på 7. etage. Vi tager ned i stueetagen hvor der er flere restauranter, men de er desværre lukket (den ene skulle ellers være døgnåben). Men heldigvis findes der også en Subway, og vi får en gang udmærkede sandwich til at gå i seng på.

Palace Station Hotel er iøvrigt det hotel hvor Football stjernen O.J. Simpson blev taget i et røveri for mange år siden, og som han iøvrigt prøveløslades fra her i efteråret 2017.

 

Reklamer