Uvejret ramte os desværre denne dag, hvor vi ellers skulle indtaget både strand og pool for alvor. I stedet gik det meste af dagen med spillehygge – så på en eller anden måde blev det alligevel en fin dag, selvom Morten på nogle tidspunkter, råbte “VI SKAL VIDERE”.

Midt på dagen klarede det endelig op, så vi nåede faktisk både en tur i den Mexicanske Golf og en tur i poolen, inden uvejret endnu engang satte ind. Men da vi gik til aftensmad, var det da heldigvis tørvejr. Vi gik lidt rundt i de hyggelige gader for at se hvad vi kunne finde, og det gik der en del tid med, da vi ikke rigtig kunne blive enige.

Langt om længe fandt vi en restaurant, som faktisk lå lige ud til vandet, så vi havde en smuk udsigt, og maden var også god. De var også nogle Hooters piger til stede, men teenageren ænsede det vist ikke rigtigt. Da vi skulle hjem, var det igen begyndt at regne, men vi gad ikke vente på tørvejr, så vi løb det meste af vejen hjem, og da det faktisk stod ned i lårtykke stråler blev fuldstændig gennemblødte.

Mor og Mads var godt trætte, og gad ikke gå i lobbyen og spille mere, måske fordi de var bagud, men Mikkel og Morten gik i lobbyen og spillede 500 (til 1000).

Reklamer