Det blev så afrejse dag, men da vi først skulle flyve sent aften, var der faktisk tid til at få brugt endnu mere af vores New York Passes.

Helle synes det var lidt synd for Morten, at han ikke kom ind i Madison Square Garden dagen før, så vi checkede tidligt ud af hotellet, og fik vores bagage opbevaret, så vi kunne komme hen til MSG og få en tidlig guidet tur. Det var en rigtig fin oplevelse, og en god guide, og MSG er i det hele taget bare et imponerende sted, og med tanke på de ting der er foregået der, bliver det hele mere ikonisk.

Efter MSG havde vi bestilt en guided rundtur i Soho, Little Italy og Chinatown. Det var også en hyggelig gåtur, men ikke guided tur, vi ville have betalt dyrt for, men den var med i prisen på New York Pass. Vi tog frokosten på en hyggelig italiensk restaurant, som guiden anbefalede på turen rundt.

Derefter tog vi Subwayen tilbage til hotellet, hvor vi sad i lobbyen 1 1/2 times tid og drak kaffe, og fik ladet vores mobiler op. Derefter var det med subway og tog fra Penn Station ud til JFK.

Reklamer