Vi lagde tidligt (igen) i dag, da vi havde en del på programmet, da Top of The Rock “gik galt” i går. Nå men vi besluttede at tage Top of The Rock fra morgenstunden for at undgå for meget kø, og det virkede. Vi var der lidt før 8.00 og ventetiden var ret kort, så 8.15 var vi på toppen af Rockefeller Centret. Og man må bare sige, at det er en fed udsigt du får herfra, og det fede ved Top of The Rock er at man kan se Empire State Building, og så samtidig kan man på den anden side se Central Park. Så anbefalingen fra vores synspunkt er Top of The Rock i dagslys og Empire State Building i aftenlys.

Efter Top of The Rock turen gik vi hen til en cykeludlejning ved Central Park, og vi kom med på en guided tur på et par timer rundt i parken. Det var en rigtig dejlig tur, og det var heldigvis solskin, og vi fik set de vigtigste ting inde i parken. Guiden var ikke supergod, men vi var måske også forvænte efter at have haft nogle rigtig gode guider de andre dage.

Efter Central Park var det så tid til en sejltur rundt om Manhattan. Så vi tog Subwayen ned til det område hvor de sejler fra. Vi fik også en god frokost inden turen, så vi var godt mætte og klar til en tur rundt om Manhattan på 2 1/2 time. Det var rigtig fedt at komme tæt på Frihedsgudinden, se Manhattan Skyline fra Hudson River og East River, samt komme under Brooklyn Bridge. Vi kom også forbi Harlem, som vi har til gode at se på cykel eller til fods til en anden gang.

Vi gik hjem fra molen og havde lidt lidt slappe af tid på værelset, inden vi om aftenen skulle i Empire State Building. Det skulle helst være så sent som muligt, så vi ikke skulle stå i kø. Aftensmaden blev indtaget på Hard Rock, og det var nok den dårligste oplevelse vi nogensinde har haft der. Det tog mega lang tid at få maden, og da den endelig kom var Helles mad kold, så det måtte en tur ud til kokken igen.

Vi gik hen til Empire State Building, og det tog cirka en halv times ventetid, så var vi på toppen og så det magiske natte view ud over New York. En helt igennem fed dag, men også en dag hvor der var blevet gået meget, samtidig med at vi havde cyklet. Vi var hjemme ved hotellet omkring ved 23.00 tiden, og vi var altså startet kl. 8.00 om morgen.

Men vi havde altså fået fuld valuta for vores New York Pass den dag.

Reklamer