Det blev ”endelig” dagen hvor vores Roadtrip i Florida skulle starte. Bilen skulle vi hente længere ned ad samme gade, men gaderne er lange i USA, så det var faktisk 4 km længere nede ad gaden. Vi checkede ud og gik ud på gaden for at praje en taxi, som vi var heldige med kom lige med det samme. Det kostede 10 dollars at komme hen til biludlejeren Alamo.

Vi ankom til udlejningskontoret og var heldige med at der blot var et par minutters ventetid. Og vi skulle så igennem den ”sædvanlige” sælgers prøvelser, om at få os til at købe en opgradering og en masse ekstra forsikringer. Han lagde ud med at fortælle os at vi ville få en Hyundai, og det syntes han absolut ikke var noget for os – så var det ikke noget med at få en kæmpe Jeep til 21 dollars ekstra om dagen. Da vi ikke skulle køre så langt synes vi ikke, det var det værd, da 21 dollars x 18 dage trods alt bliver til en del. Vi takkede pænt nej.

Men sælger som han er spørger han så hvem vi havde fløjet med til USA. Vi sagde så det var Air Canada. AHHHH sagde han så – dem har vi en aftale med – så kan i få det for 12 dollars ekstra om dagen. En hurtig udregning sagde at det ville blive 1500 danske kroner ekstra. Det synes vi ikke vi ville ofre. Det var så ok, og så pludselig sagde han så at vi ville få en Ford i stedet. Så det var meget tydeligt at han slet ikke havde den Hyundai hjemme, som han synes vi ikke skulle have. Pludselig smider han så et par Toyota nøgler på bordet, så vi var noget spændte da vi kom ud i garagen for at se hvad bil vi så ville få. Jeepen stod der også, og hold nu kæft den var stor, og det kunne da også have været fedt at drøne rundt i den, men vi blev nu ganske tilfredse da vi erfarede at vi havde ”scoret” os en gratis opgradering til en Mini SUV, til en værdi af et par tusind kroner.

Vi forlod herefter Miami langs Highway A1 ud langs Atlanten, som der dog ikke rigtig var nogen udsigt til. Vi gjorde stop på en IHOP og fik en god klassisk morgenmad, og bare det at forlade Miami gjorde at priserne nu faldt en hel del. Vi kørte videre mod Fort Lauderdale, hvor vi skulle have et par overnatninger, blandt andet for at vi kunne komme i Outlet. Men først skulle vi på ”Jungle Cruise” – og vi var igen meget heldige at finde en P-plads lige overfor båden. Vi kom ombord 2 minutter før den sejlede.

Sejlturen med ”Jungle Cruise” førte os rundt i Fort Lauderdales kanaler, hvor der bor så svinerige mennesker at man næsten tror det er løgn. Et enkelt hus stod til salg for den nette sum af 255 millioner kroner. Et andet var en bryllupsgave til 165 millioner

Efter sejlturen besluttede vi at køre mod hotellet for at finde et supermarked at forsyne os lidt i. Vi var lidt tidligt på den, så vi kunne ikke komme ind på værelset, så vi besluttede at gå hen til supermarkedet, og en tur i Dress for Less blev det også til.

Hotellet var fint nok, med et fint og hyggeligt pool område med en tilhørende bar. Værelset var desværre ikke helt så godt, da der var en meget høj luftfugtighed – og vi burde have bedt om et andet værelse. Vi hyggede ved poolen et par timer, inden vi gik en tur på Wendys og fik os noget junkfood til aften. Om aftenen hyggede vi ved poolen med Partners hvor Mads og mor bragte sig i spidsen med 3-2.

Reklamer