Dagen startede vi med at tage Subway til Chelsea Market, som er virkelig hyggeligt sted med en masse specielle madvarer. Vi tog til Chelsea Market, fordi vi her skulle starte en guidet tur på en af New Yorks virkelig hypede turistattraktioner; Highline.

Den skuffede ikke, blandt andet fordi vi havde en supergod guide, som virkelig fik folk med sig. Han var skuespiller, hvilket de fleste guider i New York tilsyneladende er. Men har fortalte sjove historier, og gav også en masse tips til hvor man kunne spise god mad, og dyr mad, hvis man var interesseret i det.

Planen herefter var en tur på Grand Central Terminal, hvor vi tog en Audio Guided Tur i dette imponerende bygningsværk. Man føler overhovedet ikke at man er på en togstation. Turen var ikke så lang. Det blev også til frokost på Grand Central Terminal hvor vi fik en hotdog.

Herefter var planen en tur i Rockefeller Center, hvor vi ville op i Top of The Rock og se udsigten over byen i dagslys. Da vi kom dertil kunne vi ikke forstå der ingen kø var, men det var der ikke fordi det var så overskyet, at de ikke anbefalede at man tog turen op, da man ingenting kunne se. Nå men det ødelagde så planen lidt, for det var heller ikke fantastisk vejr udenfor. Vi besluttede os for en nødløsning, og tog en tur på Madame Tussaud, som er mega dyrt, men det var med i prisen på vores NY Pass, ellers havde vi ikke gjort det.

Reklamer