Vi vågnede igen-igen tidligt, og fik spist morgenmad, nærmest da de åbnede. Derefter gik vi til Times Square og hentede vores New York Pass, som vi for alvor skulle aktivere i dag. Vi havde hjemmefra bestilt et 5-dages kort. De er ret dyre i indkøb, men bruger man dem “rigtigt” kan man virkelig også få noget ud af dem.

Vi startede med at sætte os ind i en bus, eller nærmere på taget af en bus. Da det var morgen var det sgu en noget kølig fornøjelse, og det var og blev ikke den varmeste dag i New York. Vi kørte ned gennem Lower Manhattan, og kom forbi blandt andet Empire State Building.

Vi steg af ved Battery Park, og skyndte os ind på en Starbucks og fik os en god varm kop kaffe, inden vi gik en tur ud i Parken, hvor vi så nogle monumenter, og vi kunne se ud til Frihedsgudinden. Det var dog meget blæsende, og overskyet, så viewet ikke så godt.

Vi tog herefter en guided tur på Lower Manhattan hvor, vi gik en tur i Finansdistriktet, og nede omkring World Trade Center. Det var en god guided tur, måske lidt for lang. Det smarte ved turen var at man fik et headset, så selv om man ikke lige stod ved siden af guiden kunne man tydeligt høre hvad han sagde.

Efter den guidede tur fik lidt frokost, hvorefter vi gik over og så de to pools som er lagt der hvor de to tårne fra World Tradecenter har stået. Det blev også en tur på 9/11 Memorial Museum. Det er kæmpe museum, og vi brugte en del tid derinde, men Helle, var ikke så begejstret da det var for meget død og ødelæggelse.

Og ja så havde vi jo bryllupsdag, og vi fejrede vores 16 års dag på bedste maner på en restaurant i Hells Kitchen, som serverede rigtig gode bøffer og god vin.

Reklamer