De voksne vågnede ret tidligt, allerede omkring kl. 5.30 Miami tid. Drengene sov noget længere, men det er jo meget normalt med drenge i den alder. Alle fik dog snøvlet sig ud af fjerene, men inden da havde far allerede været ude og gå en tur og lige checke det nærmeste område ud, og prøve at udse sig et par steder hvor vi kunne få noget morgenmad, samt indkøbe lidt vand og chips til strandturen senere.

Vi spiste på en såkaldt sundhedscafé – hvilket ikke var den store succes – det er jo ikke ligefrem det vi forbinder med Amerika. Derefter købte vi lidt ind og gik tilbage til hotellet.

Vi kom hurtigt i badetøjet og gik til stranden som vi kunne komme ned til ved at gå ud af hotellets ”bagdør” og gennem deres poolområde. Det tog maks 5 minutter, så var vi i vandkanten. Med i hotelprisen var liggestole og parasoller – det var ret fedt at man ikke skulle leje det ved siden af de ret pebrede hotelpriser på South Beach. Stranden var lækker og vandet var skønt (dog SALT) så vi kom i 4 gange – selv mor hoppede med alle gange.

Efter strandturen hoppede vi en tur i poolen i det lækre nyrenoverede poolområde. Vi blev ved poolen 1 times tid. Vi havde ikke fået frokost, så vi besluttede at spise en tidlig aftensmad på en ganske udmærket bistro lige overfor hotellet. Klokken 18 gik vi i hotellets bar og spillede Partners og Pool billard, mens vi fik en øl.

Klokken 19 var der Happy Hour med gratis drinks. Eller næsten gratis, for bartenderen skulle bare have 1 dollar i drikkepenge pr. drink, så det var billigt. Derefter besluttede vi at gå en tur ud i aftenlivet, hvor vi selvfølgelig lige fik en kaffe og smoothies på Starbucks på Lincoln Mall Road. Hjemad gik vi langs stranden. Derefter var det på hovedet i seng, da vi efterhånden var blevet godt trætte.

Reklamer