Vi tog endnu en kulturel formiddag i Key West. I dag tog vi dog bilen ind og parkerede i nærheden af kirkegården, som er ret special, pga det ret “specielle” og “afslappede” forhold indbyggerne har i Key West. Vi fandt dog ikke “I told you i was sick” gravstenen, men det var nu alligevel en speciel oplevelse, at gå på den kirkegård.

Vi tog 1 enkelt på Sloppy Joes, det skal man jo når man er i Key West, og det blev til frokost på Hard Rock Café, så er den ligesom også krydset af. Vi gik en tur ned på havnen, og så et krydstogtsskib som netop var anløbet havnen. En tur på Mallory Square i dagslys, og tage et par billeder. Inden vi kørte hjem var vi forbi det hus Jesper (Mortens bror) havde boet i da han var i Key West for en del år siden.

Vi sluttede dagen af med en masse pool hygge igen, inden aftensmaden blev indtaget i nærheden af hotellet, dog havde vi taget bilen. Efter aftensmaden blev det et mega uvejr, og det regnede faktisk så meget at vi ikke havde lyst til at gå de 100 meter hen til bilen, og parkeringspladsen blev også oversvømmet. Det begyndte at tordne og lyne, og et af lynene slog ned på parkeringspladsen. Det var ikke så hyggeligt. Men Morten løb hen og hentede bilen i 5 cm dybt vand, og samlede de andre op. Ude på hovedvejen var det mega kø, og vi fandt ud af at det var fordi den ene side af vejen længere henne var oversvømmet.

Reklamer