Lad det være sagt med det samme. Det blev ikke den fedeste dag på landevejen. Det startede ellers fint med at komme ud af Death Valley – en tur på lidt over 100 km igennem Cottonwoad Mountains. Ude af Death Valley kunne se på Sierra Nevada bjergene og ærgre os over at dagens destination nærmest lå på den anden side af hvor vi var nu. Men vi måtte hele vejen syd om for at komme nordpå igen. Men det var nu også flot at se.

Vi kunne ikke rigtig finde noget morgenmad da den eneste café vi mødte var lukket. Mor og far klarede den på kaffe mens drengene fik en pose chips hver. Omkring middagstid spiste vi så ”morgenmad” på McDonalds (det var blot anden gang vi indtog McDonalds mad). Det var meget billigt herude på landet ved Lake Isabella. Store sodavand på 0,75 liter stod i blot 1 dollar (som hun iøvrigt glemte at bonne os for) – og så var der selvfølgelig også refill på.

Vi var hermed klar til resten af turen. Men vores GPS snød os og vi kom ud på nogle veje vi ikke oprindeligt havde planlagt at køre på. Det var utrolig smukt, men også meget-meget snoet og det endte med at Mads blev køresyg. Men turen bragte os igennem Greenhorn Mountain og et kæmpe indianer reservat. Vi kom endelig igennem ”omvejen” og det sidste stykke Highway gik fint.

Vi ankom til Sequoia omkring kl. 15.30. Vi checkede ind og besluttede at spise en tidlig aftensmad, for at bruge resten af den sparsomme tid af dagen på de store træer. Men vejen ind i var noget længere end vi troede, og vi kunne ikke nå at se ”Tunnel log”. Og op igennem bjerget var det endnu mere snoet end tidligere på dagen og nogle steder så måtte vi helt ned på 16 km i timen. De snoede veje resulterede desværre i en gang opkast på opturen af Mikkel. Det var meget heldigt at vi havde en plastpose liggende i bilen.

På vejen om kom vi igennem Giant Forest og man må bare sige at de træer de er GRANDE. Endelig kom vi dog op, og vi kunne stige ud af bilen og gå cirka 1 km gennem store træer, for at ende ved ”General Sherman” som er verdens største træ. Og hvis de andre træer var GRANDE, så var det GRAAAAAANDE. Shit det var stort – så det var trods alt den besværlige tur op ad bjerget værd. Nedturen gik ok. Vi holdt et enkelt stop, hvor vi hørte en mand fortælle at de havde set en bjørn tidligere på dagen. Da vi ankom til hotellet hoppede vi en tiltrængt tur i poolen.

Reklamer