Vi skulle igen tidligt op, og heldigvis var morgenmaden med i prisen på hotellet, så vi ikke skulle ud og køre. Vi skulle nemlig på endnu en sejltur. Denne gang en 2 1/2 times sejltur til verdens 3. største koral rev; John Pennecamp Coral Reef. Det blev endnu en smuk sejltur, og højdepunktet kom da vi nåede revet efter cirka 60 minutters sejllads. For båden var nemlig udstyret med glasbund, så man tydeligt kunne se korallerne og fiskene.

Vi lå og sejlede rundt på revet i 45 minutter. Men da man sad i bunden af skibet blev vi faktisk alle sammen noget omtumlet (sø-syge). Vel ankommet i land gik turen mod Key West. Det startede trægt med en del køkørsel, hvilket er ret normalt på Overseas Highway, især fredag og lørdag, men det løsnede heldigvis op.

Vi kom endelig ud til den smukkeste del af Overseas Highway, hvor vi blandt andet kom over Seven Mile Bridge. Helle faldt dog i søvn på turen, så det kniber lidt med billeder fra turen, men smukt var det.

Vi ankom til Hilton hotellet klokken 16 og checkede hurtigt ind. Det var meget varmt i Key West så vi snuppede selvfølgelig en hurtig pool tur, i et lækkert pool område. Det startede med at vi så en kæmpe leguan. Om aftenen tog vi chancen og kørte ind til centrum. Vi skulle have noget at spise, og kørte ind på en P-Plads. Manden ville dog have 20 dollars for parkeringen, og da vi maks skulle holde der et par timer forlod vi P-Pladsen. Vi tog en tur opad Duval Street, den er iøvrigt ikke egnet til bilkørsel om aftenen! Vi kørte ud mod hotellet, og der fandt vi en TGI, hvor vi spiste god mad.

Reklamer