Vi vågnede sent i Las Vegas, men vi skulle også ”kun” ud og shoppe i et af de store Outlets og så en tur på taget af hotellet og slappe af ved poolen. Men dagen startede dog med en ikke mindre end fantastisk morgenbuffet. Prisen var også ganske høj, men hvor tit har man lige chancen på et 5-stjernet hotel og to af de voksnes morgenmad, var heldigvis med i prisen for værelset. På morgenbuffeten var der alt hvad hjertet kunne begære; f.eks Culottesteg, skinkesteg, nudler, sushi og ja alt ”normalt” morgenmad også. Mor fik prøvet en del, mens vi andre smæskede os i omelet, kager, og is.

Godt mætte kørte vi til det store Outlet – og sørme om vi ikke var så heldige at rende ind i et 4th of July sale, hvilket jo ikke gjorde priserne mindre interessante. Alt var så ufatteligt billigt, at det næsten tog overhånd og vi shoppede i 6 stive timer uden at få frokost.

Tilbage på hotellet strøg vi hurtigt op til poolen og dasede et par timer – øl og sodavand blev bestilt på værelsesnummeret, ellers var vi nok besvimet over priserne. Drengene spillede bordfodbold og billard.

Aftensmaden kaldte efterhånden kraftigt på os og vi tog den obligatoriske tur på Hard Rock Café, hvor den endnu engang stod på Nachos og burger på dette altid fantastiske sted. Efter aftensmaden bevægede vi os ud på The Strip som hovedgaden i Las Vegas kaldes. Vi tog en masse billeder af alle de ”skøre” hoteller. Blandt andet et hotel med en rutsjebane der kører fra taget af hotellet.

Aftenen fortsatte på The Strip og vi gik og gik i flere timer i et kæmpe menneskemylder, og flere hoteller var vi nød til at gå ind igennem. Ved The Mirage så vi et stort ildshow, men vi nåede dog ikke at se det hele. Derefter gik vi hen på The Venetian – et helt sindsygt hotel hvor der på 1. sal sejler gondoler inde i en kanal, og inde midt i hotellet har de også lavet Markuspladsen. Vi besluttede at tage en taxi tilbage til hotellet – da vi ikke orkede at gå igennem menneskemylderet tilbage.

Reklamer