Det var tid til at forlade skønne Captiva hvor vejret dog burde have artet sig anderledes. Selv de lokale der boede på øen havde aldrig været ude for noget lignende, så det var altså ikke fordi det var Florida om sommeren, det var altså usædvanligt.

Turen gik sydpå mod Florida City, hvor vi skulle besigtige Everglades, og hvor der var et Visitor Center i nærheden. På vejen derned kørte vi ind og fik en klassisk Airboat tur i en båd med plads til 10 personer. Vi ankom til Airboatens besøgscenter og damen som solgte billetter, sagde vi lige skulle gå udenfor på en lille “terrasse”, for der var en kæmpe gator i vandet. Så var vi ligesom igang med Gators.

På den smukke Airboat tur så vi også en hel del Gators. Det var både flot og også en fed tur på 1 time. Man har ikke rigtig oplevet Everglades rigtigt før man har været ude på sådan en tur. Med i prisen (som i øvrigt var ret dyr) var også en lille boardwalk hvor vi så et par Gators også. Man kunne også prøve at holde en lille Gator, men den var meget lille, og ingen af os havde lyst, og det lignede også lidt dyreplageri.

Vi kørte videre mod hotellet og ankom i god tid så vi nåede igen i dag lige en pool tur inden aftensmaden blev indtaget på Denny´s med 20% procent rabat. Derefter tog vi en tur i supermarked og på hotellet spillede vi de sidste spil på turen. Mads havde fået nok af at tabe, så det endte med en 17-11 sejr til Mikkel og Morten.

Reklamer