Dagens vejr startede igen lidt halvsløjt ud, men vi gik alligevel et par ture til poolen. Dagen før havde vi bestilt en delfin bådtur til kl. 16. Så omkring ved 15-tiden kørte vi hen til bådens afgangssted. Vejret var også blevet fin, og det var ikke for blæsende, og heller ingen regn.

Det blev en skøn sejltur, og vi fik set delfiner svømme lige ved siden af båden. Helle og Mads var også så heldige at se en rokke der sprang op ad vandet, men den var desværre hurtigt væk igen. Da vi ankom til broen hvor vi anløb, var vi så heldige at se et par Mannatees (søkøer) som svømmede rundt i det lille havnebassin.

Vi tog aftensmaden på mexicanske café vi havde besøgt et par dage forinden. Helle fik igen “dummet” sig og bestilt noget kylling, som var pakket ind i nogle bananblade. Det grinte vi noget af, selvom hun påstod det smagte udmærket. På den korte tur hjem til resortet var der lige en vaskebjørn familie der krydsede vejen, men vi ramte dem heldigvis ikke. Vi sluttede dagen med et par spil, og Mikkel og Morten førte nu 15-10.

 

Reklamer