Vi satte vækkeuret til 5.30 for også at ramme en solopgang i Bryce Canyon. Det var en halvkølig morgen, så det var godt vi havde de langærmede med os. Vi kørte hen til Sunrise Point og kl. 6.15 stod solen op bag bjergene i horisonten. Det var flot og især farvespillet på de ”vægge” solen ramte. Vi drønede hjem igen og fik os en solid morgenmad. Mikkel gik dog i seng igen. Han var træt. Vi tog lidt morgenmad med hjem til ham og det fik han da han endelig vågnede op. Derefter tog vi tilbage til Sunset Point og hikede ned i kløften. Der kom Bryce Canyon Nationalpark virkelig til sin ret. Det blev en virkelig flot tur ned igennem og med smukke klipper, grønne træer og flot solskin.

Vi gik omkring 4 km og kom blandt andet igennem Wall Street som er en kløft hvor væggene er nærmest klods op ad hinanden. Det var ikke lige så hårdt som at hike i Grand Canyon, men vi var dog lidt trætte da vi havde været tidligt oppe. Derfor tog vi hjem til hotellet og fik en dejlig tur i poolen og spabadet. Det var tiltrængt, og derefter var det tid til en tiltrængt frokost. Helle og Mikkel nappede sig en buffet, så vi gik godt mætte tilbage til værelset og slappede af en times tid inden vi ville køre dybere ind i Parken.

Vi kørte hele vejen igennem Parken til endestationen ”Rainbow Point” som ligger i 2800 meters højde. Herfra kunne vi se ud over Colorado Plateauet og i baggrunden langt ude i horisonten kunne vi skimte Black Mountains. Vi trillede nedad igen og gjorde blandt andet stop ved Ponderosa Langor samt ved Natural Bridge. Her mødte vi et ældre dansk ægtepar som vi faldt i snak med. De havde været både i Yosemite, Death Valley, Zion og Las Vegas så vi fik lidt fif, mens vi fortalte lidt om Grand Canyon, som de var på vej til.

Vi fortsatte ned til Bryce Point som var det absolut flotteste syn i Parken. Her blev taget en del billeder – og ikke KUN af os! Vi trillede derefter hjem mod hotellet igen, efter nogle timer på tur. Vi tog endnu en tiltrængt tur i spa og pool. Vi sluttede aftenen med kæmpe steaks på 560 gram. Mikkel og far delte dog.

Reklamer