Solens skinnede da vi stod op, så vi gik glade til morgenmad. Der var en rigtig fin morgenmad med i prisen på Tween Waters Inn. Da vi kom hjem på værelset begyndte det så at regne (IGEN). Dog denne gang ikke mere end at vi stadig kunne kaste os i poolen et par gange.

Vi besluttede at køre en tur på øen, som er meget lille, så det var faktisk ret hurtigt overstået, så vi har hurtigt tilbage på resortet. Vi spillede lidt og omkring ved 15-tiden stoppede det med at regne og et par timer senere overtog solen endelig manegen. Vi fik herefter et par timer ved poolen og stranden. Vi kørte et lille stykke ind på øen og spiste aftensmad på en sjov mexicansk café, som var fyldt med 1 dollar sedler både på vægge og lofter.

Da vi vendte tilbage til resortet gik vi ned til stranden, som var blot 5 minutters gang fra værelset og nød endnu en solnedgang. Desværre var det endnu engang lidt overskyet. Hjemme på værelset spillede vi igen og Mads og Helle bragte sig op på 10-10. Blandt andet fik Mikkel og Morten så mange prygl i et af spillene, at ikke fik en eneste brik ind.

Reklamer