Endnu en dag ventede ved Clearwater Beach, og for en gangs skyld sov vi ret længe, og der var faktisk heller ingen grund til at komme ud af fjerene, da det stod ned i lårtykke stråler IGEN! Omkring ved 10-tiden tog vi os dog sammen og kørte til en IHOP og fik os et morgenmåltid (det var MEGA dyrt på hotellet).

Vi skulle også have tanket op på vand, cola og chips, så vi skulle køre alligevel. Vi tankede op i et supermarked hvor vi tullede rundt i 45 minutter. Derefter drog vi tilbage mod hotellet og spillede et par spil og Mikkel og Morten bragte sig i spidsen med 7-4 efter at have vundet 5 spil i træk.

Midt som vi sad og spillede spankulerede der pludselig 12-15 Hooters piger rundt i lobbyen, og man må sige de var rimelig godt scoutet. Det viste sig at der skulle være noget intern konkurrence på Hooters, og derfor var de indlogeret på Hilton.

Det klarede endelig op ved 14.30 tiden, og de næste mange timer blev tilbragt ved stranden og poolen. Derefter fik vi aftensmad på en lille lokal café hvor vi fik alt for meget mad. Mikkel, Mads og Morten nåede at få en tur i poolen efter aftensmaden, inden den igen blev lukket pga tordenvejr. Vi spillede igen nogle spil og Mads og Helle fik reduceret til 8-6.

 

Reklamer